lauantai 19. maaliskuuta 2011

Harmaata







Sateista ja harmaata on ollut viime päivät; ylhäällä ei näe mitään, eikä useimmiten kyllä täällä alempanakaan kehuttavasti. Tänään kuitenkin uhmasin niskassa roikkuvia pilviä ja kävin pikku kävelylenkin Salzachin itäpuolen rinteellä. Reilu tunti ylämäkeen, vähän vähemmän alamäkeen. Ylhäällä keli jäähtyi merkittävästi ja luntakin vähän tiputteli, joten reilussa 800 metrissä käyminen riitti tälle päivälle.


Huomenna pitäisi alkaa taas näkyä keltainen pallo taivaalla ja ensi viikolle lupailee jälleen mukavia +17 asteen kelejä. Aikomuksena suunnata heti aamusta kohti keskiviikkoisia maisemia, kenties ainakin Kotkanpesän juurelle. Itse paikkahan on vielä hyvän tovin talvitauolla. Illalla sitten lätkämatsiin parinkymmenen vuoden tauon jälkeen, kun Vienna Capitals ottaa pataan Red Bull Salzburgilta. Kun MM:iin Bratislavaan ei enää lippuja ollut saatavilla, tuo lienee ihan hyvä korvike?! ;)

Puch alhaalla, suuntana Mühlstein
Häkkisen Mika näkyi tulleen terveyshotellilomalle Puchiin.
Campus Urstein, jonka takana piilossa ammattikorkeakoulu. Takapihalla myös syy, miksi herään arkiaamuisin pahimmillaan jo viideltä... Taustalla kohoaa massiivinen Untersberg (1972m).

Ei kommentteja: