torstai 5. toukokuuta 2011

Salzburgissa perjantai on jo torstaina

Tänään päästiin parin kylmän (+5-+7) ja harmaan päivän jälkeen Salzburgissakin jo yli kymmenen lämpöasteen ja aurinko valaisi komeasti maisemaa. Helppoudessaan raivostuttavan tylsän saksan tunnin jälkeen lähdin pariksi tunniksi kiertelemään lähinurkkien teitä fillarilla ja aarteitahan sieltä taas löytyi. Muutama ylivalottunut kuva tuli kääntöpaikan suunnalla (Krispl-Winkl, Puchista vähän itään) hätäisesti napattua, livenä oli aika paljon nätimpää. 

Taustalla Untersberg
Saksan suuntaa
Vasemmalla Watzmann, edustalla Bad Dürnbergiä ja muita
Laskua Adnetiin, taustalla Hoher Göll

Huomiselle suunnittelen päiväretkeä Linziin, lauantaille fillarointia Hallstattiin ja sunnuntaille vaelluspäivää Schladmingissa. Järjestys saattaa muuttua, kohteet saattavat muuttua, mutta toivottavasti auringonpaiste on ja pysyy. Tavoitteena on antaa reiden rullata mahdollisimman kevyesti niin asfaltilla kuin maastossakin, sillä hirveitä jumeja en välttämättä haluaisi seuraavan viikon sunnuntaille. Tätä ei oikeastaan pitänyt paljastaa kuin vasta jälkikäteen, mutta kerrotaan nyt sitten vaikkapa oman jännityksen lieventämiseksi: 15.5. hölkkäilen 21, 0975 km Salzburgin kaduilla ja kujilla. Älkää kysykö miksi - ihmettelen lähes päivittäin itsekin. 

Schönes Wochenende!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi että, tiedänpä Untersbergin, kun olen sinne kiivennyt. Watchmanninkin juurilla olen kulkenut ja kuvannut. Joskus kesäiseen aikaan sinne voisi yrittää. -Mutta puolikas maratoni - sitä en taitaisi uskaltaa.
Lintzissä on muuten kuninkaallinen, vai olisiko keisarillinen ratsastuskoulu. Kannattaisi käydä, josko siellä olisi komeita keisareita.
Suomi voitti rankkarikisassa Saksan!
Turvallisia pyöräily- ja vaellusreissuja!